Juuri sinä voit auttaa lasta kasvamaan


Nyt haetaan Suomesta neljää tuhatta ystävällistä ihmistä! Oletko Sinä yksi heistä?

Tarkoitus on löytää 4000 suomalaista, jotka sitoutuvat kehitysmaan lapsen kummiksi.  Kummiksi ryhtyvä sitoutuu avustamaan kehitysmaassa asuvaa tyttöä tai poikaa World Vision –järjestön kautta. Tuki voi vaihdella 25-45 euroon kuukaudessa, ja se turvaa lapselle terveydenhuollon, koulunkäynnin ja ravinnon sekä kehittää lapsen lähiyhteisön kehitystä niin että siellä löydetään kestäviä keinoja päästä eroon köyhyydestä  pysyvästi.

Suomen World Visionin aluekehitysohjelmien alueella asuvista köyhistä perheistä on valittu kummilapsia, joista jokaiselle etsitään oma kummi Suomesta. Kaikki Suomen World Visionin aluekehitysohjelmat ovat täysin suomalaisten rahoittamia, ja ne toteutetaan yhteistyössä kohdemaan World Visionin kanssa.

Kummien tuella kummilapsen asuinalueella parannetaan kaikkien lasten elinoloja ja edistetään lapsen oikeuksien toteutumista 10 –15 vuoden ajan. Kummiksi ryhtyvä saa säännöllisesti tietoa kummilapsesta ja hänen asuinalueellaan tapahtuvasta kehityksestä.

Miten kummius alkaa

Mene Suomen Worl Visionin sivulle ja seuraa ohjeita. Voit valita itse kummilapsen kohdemaan, iän ja sukupuolen, tai voit jättää nämä seikat järjestön valittavaksi. Kummiksi liityttyäsi saat muutaman päivän kuluttua kotiisi kummilapsen kuvan sekä kaiken tarvitsemasi tiedon lapsesta, hankkeesta ja kummiudesta. Kummius alkaa, kun ensimmäinen kummimaksu on maksettu. Tämän jälkeen ilmoitamme kummilapsellesi, että hän on saanut oman kummin Suomesta. 

Erään kummin kertomus

Kiinnostuitko: täällä lisätietoa!

Jätä kommentti

Kategoria(t): arvot, ihmisoikeudet, lapsuus, vastuullisuus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s